Mijn werkwijze

Website maken Nijverdal

Wat?

Kwaliteit voor een eerlijke prijs. Persoonlijk contact en regelmatig overleg over de voortgang. Dat vind ik belangrijk. Ik wil dat iedereen uiteindelijk 100% tevreden is over de door mij geleverde diensten.

Hoe?

Na overleg over de vormgeving en de gebruikerswensen creëer ik een stijlvolle en praktisch site. Lever jij de teksten, de foto’s en de huisstijl aan? Dan ga ik daarmee aan de slag. Heb je moeite met het schrijven van teksten? Dat kan ik desgewenst ook voor jou regelen.

Waarom?

Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Met een professionele vormgeving die perfect aansluit op alles waar jij voor staat. Een website die functioneert op alle moderne internetbrowsers. Kortom, een onmisbare schakel in het contact met de buitenwereld.

Mijn visie

Persoonlijk contact en eerlijkheid vind ik ontzettend belangrijk. Jij doet waar jij goed in bent en ik werk vanuit mijn krachten. Het is supergaaf als we met elkaar kunnen sparren en samen tot een mooi eindproduct kunnen komen. Jouw website wordt dan ook op maat gemaakt. Passend bij jouw doelgroep en jouw doel.

=

Persoonlijk contact

=

Eerlijkheid

=

Samen sparren over jouw website

=

Een website die op maat gemaakt is

Website Nijverdal

Iedereen verdient een online visitekaartje om trots op te zijn.
Ik help je daar graag bij.
Zullen we kijken of het klikt?

Constance ten Hagen

Rijssensestraat 264

7441 AN Nijverdal

 

info@constancetenhagenwebdesign.nl

06 – 23 89 33 60 

Mijn socials

Copyright © 2024 | Constance ten Hagen Webdesign
Geverifieerd door MonsterInsights