Meer over Constance

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mij.

Mijn interesse in de wereld van de computer is ontstaan in mijn jeugd. Mijn opa had als één van de eersten een thuiscomputer waarop ik als kind soms iets mocht typen. Later ontdekte ik dat je er prachtige flyers mee kon maken. Daar begon het gevoel voor design.

Zo’n zeven jaar geleden begon mijn interesse in de wereld van het webdesign. Ik wilde mijn creatieve talent combineren met het helpen van mensen. Het bouwen van websites is de ideale manier om mijn passie en vaardigheden te combineren.

Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in het content managementsysteem WordPress en het thema Divi. Hiermee kan ik prachtige websites bouwen, die mijn klanten na ingebruikname zelf kunnen beheren. Waarop ze zonder al te veel technische kennis de teksten, afbeeldingen en inhoud kunnen toevoegen of wijzigen.

Website laten maken

Je bedrijf groeit immers, dus je website groeit mee. Dat is een proces dat continu in beweging is. Dan is het handig dat je niet bij elke kleine aanpassing afhankelijk bent van een ander. Mocht je hier onzeker over zijn, dan weet je me te bereiken!

Mijn inlevingsvermogen is mijn kracht. Eerlijkheid duurt het langst, toch? Daarom zijn korte lijntjes, vertrouwen, oprechtheid en transparantie voor mij belangrijk.

Mijn missie? Ons websiteproject soepel laten lopen. Wanneer je met mij in zee gaat, bespreken we jouw ideeën. Ik bied eerlijk advies en transparante stappen om jouw online doelen te bereiken.

Laten we samen jouw visie tot leven brengen!

Nog een paar onbelangrijke weetjes over mij.

=

Ik ben getrouwd en samen al 31 jaar gelukkig met elkaar.

=

Samen hebben we twee prachtige, volwassen kinderen.

=

Je kan deze lekkerbek overal een plezier mee doen. Maar er is één uitzondering en dat is koffie.

=

Chocola kan ik niet weerstaan. Vooral melk met hazelnoot en witte chocolade.

=

Ik hou erg van cultuursnuiven in een mooi warm land.

=

Wekelijks doe ik mijn uiterste best om een beetje sportief te zijn door aerobics en crossfit uit te oefenen.

=

En elke dag een lesje Duolingo. Op dit moment is dat Spaans. Vamos a por ello!

website laten maken Nijverdal

Laten we beginnen met een vrijblijvend gesprek en ontdekken hoe we jouw digitale doelen kunnen bereiken.

Onder het genot van een kopje thee kom ik er achter wat jouw wensen zijn, welke sfeer je uit wil stralen. En hebben we gauw genoeg door of het klikt.

Dit is wat mijn klanten zeggen…

Constance ten Hagen Webdesign heeft voor mij de website van STEFtec Education gemaakt. Ik ben er zeer blij mee! Constance heeft een zeer persoonlijke benadering. Ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen en deze vertaald naar een strakke en professionele website. Ze heeft tot en met de laatste punt met veel zorg aan de website gewerkt.

Steffen Elgersma

STEFtec Education

Ze is persoonlijk, luisterde goed naar je wensen. Ze denkt mee met alles. Betrouwbaar, kortom: ik kan haar aan iedereen aanbevelen die een eigen website wil hebben.

 

Monique Boerman

Pro-Pedi

Constance luistert goed naar de wensen die je hebt voor je website en probeert door doorvragen een goed beeld te krijgen. Ze wist onze website, waarop we veel info wilden delen, goed overzichtelijk te maken. Erg tevreden!

Dide ter Haar

Zuna Kaas

Iedereen verdient een online visitekaartje om trots op te zijn.
Ik help je daar graag bij.
Zullen we kijken of het klikt?

Constance ten Hagen

Rijssensestraat 264

7441 AN Nijverdal

 

info@constancetenhagenwebdesign.nl

06 – 23 89 33 60 

Mijn socials

Copyright © 2024 | Constance ten Hagen Webdesign
Geverifieerd door MonsterInsights